Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Plastikkirurgisk Klinik ÅbyhøjCase: Redesign af visuel identitet og hjemmeside

Mit samarbejde med Plastikkirurgisk klinik startede da jeg skulle redesigne deres hjemmeside. Det endte med at hele den visuelle identitet fik en makeover. Vi har nu arbejdet sammen siden 2018 og jeg har hjulpet dem med design af div. brochurer, Facebook annoncer, webmaster på hjemmesiden og meget mere. 

Hjemmeside før

Hjemmeside efter

UDVALGTE PROJEKTER

Thingstrup Erhvervspsykologi

Mette thingstrup hjemmeside

Thingstrup ErhvervspsykologiCase: Redesign og opsætning af ny hjemmeside

Case

Mette kontaktede mig da hun gerne ville have redesignet hendes hjemmeside. Hun havde en helt specifik idé som hun gerne ville have designet efter.

Løsningen

Da hendes tidligere hjemmeside var bygget op i WordPress, og hun nu kendte til CMS delen, ville hun gerne at jeg opsatte og designede hjemmesiden i WP.

mette-thingstrup-hjemmeside

Cruit Consult

Cruit Consult Case: Frontend design & div. grafiske opsætninger

Jeg har samarbejdet med Cruit Consult siden januar 2018. Jeg hjælper Jens Peter med de marketingsopgaver han ikke selv kan udføre. Jeg har bla. hjulpet med opsætning af annoncer, opdatering af kunders LinkedIn-profiler, grafik til Facebook-annoncer, redesign af hjemmeside i Directit´s eget CMS, invitationer, præsentationsmateriale og meget mere.

artikel til jobannonce
”Efter anbefaling fra en god relation indledte jeg for knap et år siden et samarbejde med Cecilia. Et samarbejde hvor vi får leveret forskelligt grafisk online og offline materiale. Samarbejdet bygger på, at jeg bibringer Cecilia vores forskellige behov til grafisk udtryk på fx hjemmesider og præsentationer. Cecilia bruger efterfølgende sin kreative sans for grafik, billeder og farver, som afsluttes med leverancer af stærke grafiske slutprodukter. Jeg har kun oplevet Cecilia som en absolut passioneret grafisk specialist, der er tilgængelig, ordholden og fleksibel. Vores plan er selvfølgelig at fortsætte samarbejdet med Cecilia i 2019.”​

Karriererådgivning

Karriereraadgivning.dkCase: Opsætning af hjemmeside

Karriereraadgivning.dk er sat i værk i 2014 som en del af rekrutterings-virksomheden Cruit Consult. I løsningen af hundredevis af rekrutteringsopgaver og i mødet med kandidater, der på forskellig vis er udfordret i deres arbejdsliv, har vi observeret et stærkt behov for rådgivning og coaching. 

Case

Karriererådgivning ville gerne have opbygget deres hjemmeside på ny i wordpress. Hjemmesiden var opbygget i Wix. Jeg flyttede alt indholdet fra Wix til WP, samt redesignede og opsatte nye sider.

Stine Klingsten

Stine KlingstenCase: Ny hjemmeside

Stine har mere end 10 års erfaring på de danske scener og har turneret med forskellige bands, hvor hun blandt andet i år spillede på Tønder Festival med The Raggedy Ann’s. I 2016 udgav hun sin første single ”Take my Heart” med bandet Petrichor By Dawn.

Case

Stine ønsked sig et online visitkort hvor hun kunne vise hendes videoer, koncertdatoer, booking muligheder m.m.

Løsningen

Jeg valgte at bygge hjemmesiden op i WordPress da dette er et super intuitivt CMS system, som nemt kan videreformidles.

Stine siger:

Cecilia fra gografic har kreeret den flotteste hjemmeside til mig som artist! Den er overskuelig, nem at orientere sig på og har et super flot grafisk look. Hun er virkelig dygtig til at komme med kreative ideer og forslag til, hvordan hjemmesiden skal se ud og inddrage de tanker og ideer, man som kunde selv har til produktet. Hun har også lavet det fineste logo til mit artist navn, og og fået det til stå flot til mine pressebilleder. Hun hjælper en hele vejen under processen, samt har hun givet mig god sparring efterfølgende, så min hjemmeside hele tiden er opdateret. Hun er god til at se det fra dit synspunkt og super nem, og dygtig at arbejde sammen med. Jeg kan kun sende mine bedste anbefaler til Cecilia fra gografic!
stine-klingsten-testemonial
Stine Klingsten
Musiker

Ida Bjorg

Hjemmside for ida bjorg

Ida BjörgCase: Ny hjemmeside

Ida Björg er sanger og sangskriver. idaBjörg har turneret i bl.a Tyskland, Spanien og USA, og er en erfaren live-artist, som forstår at inddrage sit publikum og altid leverer sine sange med nerve og autencitet. Som solist tager hun sine singer-songwriter-sange med ud i folks stuer, til akustiske intimkoncerter, som nogle gange krydres med effekter, der lader hende skabe smukke lag af vokalharmonier.

Ida Bjorg web

Case

Ida ønskede sig en simpel one page hjemmeside, hvor hun hurtigt kunne indsætte koncert datoer samt tilrette siden efter behov.

Løsningen

Jeg valgte at bygge hjemmesiden op i WordPress da dette er et super intuitivt CMS system, som nemt kan videreformidles.

Ida siger:

Jeg har længe ønsket at få opgraderet min hjemmeside, så den i højere grad (re-)præsenterer mig som artist anno 2020. Og nu er den her endelig Lavet af gografic, som jeg på alle måder giver mine aller varmeste anbefalinger.
Ida Björg
Musiker