Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Plastikkirurgisk Klinik ÅbyhøjCase: Redesign af visuel identitet og hjemmeside

Mit samarbejde med Plastikkirurgisk klinik startede da jeg skulle redesigne deres hjemmeside. Det endte med at hele den visuelle identitet fik en makeover. Vi har nu arbejdet sammen siden 2018 og jeg har hjulpet dem med design af div. brochurer, Facebook annoncer, webmaster på hjemmesiden og meget mere. 

Hjemmeside før

Hjemmeside efter

UDVALGTE PROJEKTER

Cruit Consult

Cruit Consult Case: Frontend design & div. grafiske opsætninger

Jeg har samarbejdet med Cruit Consult siden januar 2018. Jeg hjælper Jens Peter med de marketingsopgaver han ikke selv kan udføre. Jeg har bla. hjulpet med opsætning af annoncer, opdatering af kunders LinkedIn-profiler, grafik til Facebook-annoncer, redesign af hjemmeside i Directit´s eget CMS, invitationer, præsentationsmateriale og meget mere.

artikel til jobannonce
”Efter anbefaling fra en god relation indledte jeg for knap et år siden et samarbejde med Cecilia. Et samarbejde hvor vi får leveret forskelligt grafisk online og offline materiale. Samarbejdet bygger på, at jeg bibringer Cecilia vores forskellige behov til grafisk udtryk på fx hjemmesider og præsentationer. Cecilia bruger efterfølgende sin kreative sans for grafik, billeder og farver, som afsluttes med leverancer af stærke grafiske slutprodukter. Jeg har kun oplevet Cecilia som en absolut passioneret grafisk specialist, der er tilgængelig, ordholden og fleksibel. Vores plan er selvfølgelig at fortsætte samarbejdet med Cecilia i 2019.”​